Pret personnel pour chomeur

Hoe kiest u een persoonlijke lening?

Het vinden van kapitaal om een persoonlijk project te financieren of om de risico’s van het leven het hoofd te bieden is mogelijk door te kiezen voor een online persoonlijke lening. Met dit krediet, dat zonder bewijs wordt verstrekt, kunt u snel in uw liquiditeitsbehoeften voorzien.

De criteria die in aanmerking moeten worden genomen

  • De duur

De tijd die u nodig hebt om uw lening terug te betalen, hangt af van het bedrag dat u aanvraagt. Dit bedrag zal over het algemeen variëren van 12 tot 84 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe duurder uw krediet zal zijn. Bovendien, hoe korter de terugbetalingstermijn, hoe hoger de maandelijkse betaling.

  • De verzekering

Het is verplicht om een verzekering af te sluiten om de betaling van het openstaande saldo te dekken in geval van wanbetaling door de kredietnemer (verlies van werk, ongeval, ziekte, echtscheiding, enz.). U bent echter niet verplicht om het aanbod van de kredietinstelling te aanvaarden en heeft het recht om er een te kiezen op voorwaarden die voor u gemakkelijker zijn.

  • De totale kosten

De totale kosten zijn een belangrijk criterium bij de keuze van uw persoonlijke lening. Vergelijk verschillende voorstellen om het voorstel te vinden dat het voordeligst is, rekening houdend met de verzekering, het JKP, de duur en het toegekende bedrag.

  • Het JKP

Besteed bijzondere aandacht aan het JKP, dat de totale kosten van uw persoonlijke lening zal bepalen. Een klein verschil kan uiteindelijk een groot verschil maken. Het JKP voor een persoonlijke lening is altijd een vaste rentevoet die varieert tussen 5 en 15% van de totale kredietwaarde.

  • De maandelijkse betalingen.

Om te voorkomen dat u in overmatige schuldenlast terechtkomt, mogen uw maandelijkse betalingen niet meer dan 30% van uw inkomen bedragen. Het toegekende bedrag varieert tussen 2.500 en 100.000 euro, afhankelijk van de organisatie.

Simuleer online

In België is de onlinesimulatie gratis, aangezien ze wordt gesponsord door verschillende financiële instellingen en banken. Het is een praktisch en snel hulpmiddel om verschillende vergelijkingen en besparingen te maken. Het laat u toe om in enkele klikken de beste persoonlijke lening te vinden die aangepast is aan uw situatie, zonder dat u hoeft te reizen, en om direct online een aanvraag in te dienen zodra uw keuze is gemaakt.

Uw lening wordt zo snel mogelijk en zonder bewijsstukken verstrekt, wat interessant is in geval van een dringende behoefte aan geld. De overeenkomst wordt over het algemeen binnen 48 uur na het verzoek geleverd en u bent vrij om te kiezen hoe u deze wilt gebruiken. U kunt het gebruiken voor de financiering van onvoorziene projecten zoals vakanties, bruiloften, studies, of zelfs voor privé-aankopen zoals auto’s, renovatiematerialen, meubels, …

Naast de snelheid van de informatieverwerking is de eenvoud van de operatie een ander voordeel van dit type aanpak. Bovendien verplicht het doen van een simulatie je op geen enkele manier tot het uitvoeren van een simulatie. De berekening van het bedrag dat u kunt verwachten en de vaststelling van de specifieke kenmerken van uw persoonlijke lening (JKP, maandelijkse betalingen, looptijd, …) gebeurt door eenvoudigweg een formulier in te vullen. Als het aanbod voor u aanvaardbaar is, wordt het toegekende bedrag binnen 48 uur na het onderzoek van het dossier vrijgegeven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *